Rekond Stockholm

RING OSS - 08-111 111 25

Bilrekond Stockholm

Professionell bilrekond i Stockholm

Då och då behöver bilen en invändig eller utvändig upprustning. Det blir inte bara fräschare för dig som äger bilen utan ökar även bilens livslängd. Att rekonda bilen bör därför ses som en investering då din bil håller längre.

Vi finns i Stockholm och har en gedigen erfarenhet inom bilrekond. Tack vare många år i branschen kan vi titulera oss experter och utlovar alltid bästa möjliga resultat när du beställer någon av våra tjänster. Vi har en stor kunskap om bilar och dess beståndsdelar och med hjälp av den kunskapen kan vi ge din bil bästa möjliga service.

Våra medarbetare är yrkesskickliga och har arbetat med bilar länge. De kan därför hjälpa dig med rådgivning om du har några funderingar kring din rekond i Stockholm. Här kan du läsa mer om våra tjänster inom bilvård.

Vi erbjuder våra tjänster inom bilvård i Stockholm. Varmt välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post om du har några frågor inför din bilvård.

Utvändig bilrekond

En utvändig bilrekond är att ge din bil ett nytt liv. Kanske har din bil utstått mycket och känns ofräsch utvändigt eller så vill du förlänga livslängden på den. Oavsett hur ditt behov ser ut ser vi till att din bils utsida blir som ny med hjälp av utvändig tvätt, polering och lackskydd.

När vi gör en utvändig rekond av din bil fettar vi av fälgar och kaross. Därefter tvättar vi din bil för hand och i vår biltvätt så att den blir ordentligt ren. Vi undersöker även din bils lack noggrant så att vi kan använda helt rätt utrustning när vi maskinpolerar den. Poleringen tar bort eventuella repor och oxider och gör att din lack får en fin finish. Efter poleringen applicerar vi ett lackskydd som skyddar lacken från smuts och UV-strålar samt att din bil blir enklare att tvätta.

I en utvändig rekond ingår även tvätt av fönster, lagning av eventuella stenskott och behandling av gummilister samt däcksidor.

Invändig bilrekond

Saknar du nybilskänslan? En invändig bilrekond gör att du kommer att uppleva den igen. När vi utför en invändig bilrekond ser vi till att din bils insida blir som ny igen.

Vi gör en kemisk rengöring av bilens säten, rengöringen får bort lagrade fläckar och smuts. Vi kommer sedan att dammsuga kupén och bagageutrymmet noggrant så att all smuts försvinner. Vi rengör även din bils paneler, ratt, växelspak och fack. Precis som i utvändig bilrekond ingår även här tvätt av bilens fönster. Under en invändig rekond av din bil är det insidan av bilens fönster som tvättas, men givetvis kan du lägga till tvätt av utsidan om du önskar.

Helrekond

Behöver din bil en helrekond? Det kan vara ett utmärkt alternativ om du exempelvis planerar att sälja din bil. En helrekond ger med stor möjlighet bilens värde en skjuts i höjden. Givetvis är en helrekond ett bra alternativ även för dig som ska behålla din bil men vill ha en uppfräschning av den.  När vi utför en helrekond ingår alltid allt som ingår i både utvändig och invändig rekond.

Vi finns och utför bilrekond i Stockholm. Vi utför även andra tjänster inom bilar, här kan du läsa mer om dem.

OM OSS

Vi finns i Stockholm och har en gedigen erfarenhet inom bilrekond. Tack vare många år i branschen kan vi titulera oss experter och utlovar alltid bästa möjliga resultat när du beställer någon av våra tjänster.

Läs mer om oss »

KONTAKT

UE Rekond
08-111 111 25

Råsundavägen 15
169 67, Solna
501122-3361

Integritetspolicy & Cookies

© 2020 Rekondstockholm.nu. Alla rättigheter förbehållna.

uemedia logga